George Copos (foto), patronul Rapidului, s-a declarat extrem de nemultumit de evolutia echipei sale in meciul de joi seara, parand ca se afla inca sub impresia prestatiei Stelei de la Kiev. Mai mult, Copos a criticat din nou fara sa nominalizeze. "Su
George Copos (foto), patronul Rapidului, s-a declarat extrem de nemultumit de evolutia echipei sale in meciul de joi seara, parand ca se afla inca sub impresia prestatiei Stelei de la Kiev. Mai mult, Copos a criticat din nou fara sa nominalizeze. "Sunt trist, astazi nici macar nu am jucat in zece oameni, am facut-o in noua. Adevarata echipa este Steaua, care a avut patru ocazii si a marcat patru goluri, iar noi am avut sapte ocazii si am marcat doar unul", a spus Copos, probabil revenit la strategia de a pune presiune pe propria echipa. Chiar daca nu i-a numit pe cei doi fotbalisti care au facut figuratie, patronul s-ar fi gandit la Buga si la Zicu. Marius Maldarasanu s-a aratat deranjat de afirmatiile lui Copos. "Astea sunt prostii, sa aleaga de pe strada niste oameni si sa-i bage in teren, daca nici dupa o victorie cu 1-0 obtinuta in cupele europene nu este multumit, nu mi se pare normal. Sunt emotii in continuare pentru calificare, dar cred ca avem prima sansa", a explicat Maldarasanu, care a jucat joi seara primul sau meci in cupele europene din februarie, cand s-a accidentat grav in meciul cu Hertha Berlin. Copos nu este la prima acuzatie de acest gen, el facand si la finalul partidei pe care Rapid a castigat-o sambata cu FC Vaslui afirmatia ca echipa a jucat in zece oameni. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.