In aceasta toamna va fi demarata a doua etapa a renovarii Spitalului Universitar ''Sfantul Spiridon'' din Iasi, a anuntat Fares Sayegh, directorul general al companiei Sayegh Conex, la conferinta organizata in vederea promovarii programului de sustin
In aceasta toamna va fi demarata a doua etapa a renovarii Spitalului Universitar ''Sfantul Spiridon'' din Iasi, a anuntat Fares Sayegh, directorul general al companiei Sayegh Conex, la conferinta organizata in vederea promovarii programului de sustinere a celui de-al doilea spital ca marime din Romania. Programul de Sustinere a Renovarii Spitalului Universitar ''Sfantul Spiridon'' a fost initiat de compania Sayegh Conex in luna iunie a.c. In prima etapa, compania a sponsorizat reamenajarea fatadei spitalului, valoarea lucrarii fiind de aproximativ 20.000 RON. Pentru cea de-a doua etapa a programului de renovare, din aceasta toamna, au fost alese alte doua corpuri ale spitalului aflate intr-o stare avansata de degradare, costul lucrarilor fiind estimat la 78.984,32 RON. ''Sayegh Conex va sponsoriza o buna parte a acestor lucrari, respectiv 15.000 RON, dar am atras si alti parteneri in acest efort de sustinere a spitalului care deserveste anual zeci de mii de bolnavi din Moldova'', a precizat directorul general al companiei. Spitalul ''Sf. Spiridon'' este cea mai mare unitate spitaliceasca din Moldova.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.