S.C. "Master Serv" S.R.L., sub sloganul "Ghidul tau in turism", anunta relansarea portalului Web i-Turism.Ro, accesibil la URL: www.iturism.ro. Un portal Web romanesc dedicat turismului international, cu scopul exclusiv de a satisface nevoia de infor
S.C. "Master Serv" S.R.L., sub sloganul "Ghidul tau in turism", anunta relansarea portalului Web i-Turism.Ro, accesibil la URL: www.iturism.ro. Un portal Web romanesc dedicat turismului international, cu scopul exclusiv de a satisface nevoia de informare a clientelei romane in acest segment.
Pentru atingerea acestui obiectiv, i-Turism.Ro va reprezenta o comunitate de profil si va contine un ghid complet din turismul international, sub aspectul unei interfete flash prietenoase. Portalul mai ofera informatii indispensabile turistilor, precum: conditii climaterice specifice si harti ale destinatiilor de calatorie, rezervari de bilete de avion si de camere de hotel.
Avand peste 5 ani de experienta in aria crearii de comunitati on-line de profil in Romania, S.C. "Master Serv" S.R.L., cea care a creat Conta.Ro (www.conta.ro), portalul romanesc dedicat exclusiv contabilitatii profesioniste, si Biletedeavion.Ro (www.bileteavion.ro), portalul romanesc care furnizeaza servicii de rezervari de bilete de avion (ticketing).
Pe de alta parte, modulul "Camere Hotel" sta la dispozitia vizitatorilor cu toate informatiile necesare (numar de camere de hotel si tarife actualizate) privind cazarea, prin intermediul companiilor de profil din strainatate. Audienta de calitate a i-Turism.Ro, formata din peste 80.000 de vizitatori lunar, genereaza 500.000 de afisari lunare, iar 84% dintre vizitatorii portalului i-Turism.Ro (publicul - tinta) e reprezentat de persoane cu un nivel de pregatire educationala superior si care obtin venituri peste medie. Semnificativ este faptul ca doar 10% dintre vizitatori lucreaza in domeniul turistic si doresc sa afle informatii de specialitate, indeosebi din aria legislativa in domeniu.
Drept marturie a performantei i-Turism.Ro stau albumele cu fotografii din sectiunea "Poze din vacanta", ce contureaza clar proportiile comunitatii on-line a site-ului.
In plus, i-Turism.Ro este unul dintre cele mai extinse portaluri, atat prin baza sa de date de profil, cat si prin numarul celor care l-au accesat si au beneficiat de serviciile oferite. Procedura de inregistrare a pachetelor turistice interne pentru firme este cat se poate de simpla: agentia de turism sau compania hoteliera doritoare isi pot introduce singure datele despre pachetul de servicii pe care doresc sa il vanda prin interfata i-Turism.Ro.
Dupa validare, pachetele respective sunt publicate pe i-Turism.Ro.
Cine doreste achizitionarea unuia dintre pachetele turistice prezentate pe i-Turism.Ro nu trebuie decat sa solicite agentiei de turism in cauza acest lucru, iar aceasta va raspunde printr-o oferta personalizata clientului.
Pana in prezent, s-au autoinregistrat 250 de agentii de turism acreditate din Romania, toate acestea fiind validate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.