Dupa meciul Stelei de la Kiev, in primul rind trebuie sa fim recunoscatori ca lucram la ziar, si nu la radio. In al doilea rind, eu si prietenii alaturi de care am vazut meciul vrem sa-l felicitam pe Cosmin Olaroiu pentru ca l-a titularizat pe Fernan
Dupa meciul Stelei de la Kiev, in primul rind trebuie sa fim recunoscatori ca lucram la ziar, si nu la radio. In al doilea rind, eu si prietenii alaturi de care am vazut meciul vrem sa-l felicitam pe Cosmin Olaroiu pentru ca l-a titularizat pe Fernandez, asa cum l-a prezentat televiziunea din Ucraina pe portarul echipei noastre. Nu stim ce s-ar fi intimplat daca in poarta era Carlos, dar Fernandez a fost absolut senzational. Si pentru ca tot ziceam ceva de televiziune, trebuie neaparat remarcat spiritul 100% romanesc al celor doi comentatori ai PRO TV. Nu stiu altii cum sint, dar eu si amicii mei cind ne aducem aminte de prestatia celor doi fugim cu gindul la Miorita. Steaua pleca, logic, cu sansa a doua, din cauza diferentei de buget uriase dintre cele doua echipe. Apoi, nu exista nici o posibilitate ca lovitura libera din care a inscris Dica sa fie fructificata, pentru ca in echipa Stelei nu exista buni executanti ai unor astfel de faze. Normal, pe parcursul meciului ne-am intors in timp si ne-a fost teama sa nu se repete istoria din meciul cu Middlesbrough. Si sint numai citeva exemple ale fatalismului propovaduit de cei doi comentatori, care da bine, probabil, la sotii gospodinelor amatoare de telenovele. Norocul Stelei ca in atac l-a avut pe Nicolae Dica si nu pe Costi Mocanu. Desi numele l-ar recomanda pe acesta din urma pentru o cariera pe linga Gigi Becali.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.