HP a atins in aceasta vara impresionanta cifra de 100 de milioane de imprimante laser produse si vandute din 1984, anul in care HP a reinventat notiunea de imprimare - introducand prima imprimanta laser de birou din lume. In decursul celor 22 de ani,
HP a atins in aceasta vara impresionanta cifra de 100 de milioane de imprimante laser produse si vandute din 1984, anul in care HP a reinventat notiunea de imprimare - introducand prima imprimanta laser de birou din lume. In decursul celor 22 de ani, imprimantele laser HP s-au diferentiat fata de restul ofertelor din piata prin calitate si fiabilitate foarte ridicate, primind in fiecare an cele mai bune note din partea clientilor. Pentru gradul ridicat de satisfactie al clientilor, HP a primit distinctia Reader's Choice din partea revistei PC Magazine timp de 14 ani consecutiv, fiind singurul producator de echipamente de imprimare care a reusit aceasta performanta.
Pe langa calitatea si fiabilitatea ridicata a imprimantelor, HP si-a consolidat pozitia de lider incontestabil si prin numarul foarte ridicat de inovatii in domeniul imprimarii personale sau de birou. Printre acestea se numara tehnologia HP Instant On, care permite reducerea timpului de incalzire pana la 0 pentru imprimantele laser, sau tehnologiile de imbunatatire a calitatii imaginii - fara a mari inutil rezolutia - HP Fastres, HP Imageret si HP Photoret.
In decursul timpului, HP si-a largit si imbunatatit oferta de echipamente de imprimare, oferind in acest moment gama cea mai larga de imprimante laser si cu jet de cerneala si echipamente multifunctionale laser si cu jet de cerneala de pe piata.
Daca prima imprimanta laser de birou costa 3.500 $ in 1984 si avea viteza de 8 pagini pe minut, prima pagina fiind imprimata dupa mai bine de 2 minute, cele mai ieftine imprimante laser HP costa acum sub 100 de euro (HP Laserjet 1018) si tiparesc prima pagina in mai putin de 8 secunde. Viteza maxima atinsa de echipamentele actuale HP este de peste 50 pagini pe minut.
Oferta curenta HP contine atat imprimante laser monocrom, cat si imprimante laser color, acoperind toate necesitatile de imprimare ale clientilor. Imprimantele laser color HP, urmand calea deschisa de cele monocrom acum 22 de ani, se diferentiaza prin aceeasi calitate si fiabilitate bine cunoscuta HP, avand performante superioare si preturi extrem de atragatoare. Cea mai ieftina imprimanta laser color HP costa mai putin de 300 de euro (HP Color Laserjet 1600) si ofera o viteza de imprimare color cu aproape 50% mai mare decat concurenta ei directa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.