Vasile Turcu, unul dintre actionarii lui Dinamo, a tinut ieri sa transmita un mesaj rivalelor din campionat care participa in cupele europene. "Desi ar trebui sa ma intereseze doar rezultatul echipei mele, eu doresc sa le trasmit multa bafta rapidist
Vasile Turcu, unul dintre actionarii lui Dinamo, a tinut ieri sa transmita un mesaj rivalelor din campionat care participa in cupele europene. "Desi ar trebui sa ma intereseze doar rezultatul echipei mele, eu doresc sa le trasmit multa bafta rapidistior si stelistilor. Daca anul trecut giulestenii i-au intalnit pe ros-albastri in sferturi, acum vreau sa ne confrunte pe noi in semifinale", a afirmat Turcu. Referindu-se la jocul de astazi, cu Xanthi, actionarul dinamovist s-a declarat convins ca nu va fi transata calificarea. "Avem o echipa valoroasa si vom obtine un rezultat bun. Calificarea se va juca in ambele manse. Nu e decisiv meciul de maine", a spus Turcu, declarandu-se convins ca, in cele doua jocuri, toti cei trei atacanti ai lui Dinamo vor marca. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.