Proaspat revenit din vacanta, Consiliul National al Audiovizualului imparte sanctiuni si somatii.

Recentul "hobby" al presedintelui Traian Basescu de a telefona in direct in timpul emisiunilor de televiziune a costat Realitatea TV 2.50
Proaspat revenit din vacanta, Consiliul National al Audiovizualului imparte sanctiuni si somatii.

Recentul "hobby" al presedintelui Traian Basescu de a telefona in direct in timpul emisiunilor de televiziune a costat Realitatea TV 2.500 RON. Aflat in dialog cu Cornel Nistorescu, moderatorul emisiunii "Oamenii Realitatii", presedintele jucator si-a dat drumul la gura si a facut referire la faptul ca Aurelian Pavelescu (aflat in studio) si intreaga clasa politica sint "niste lichele". CNA nu ar fi avut nimic de comentat in aceasta privinta daca Nistorescu intervenea si ii dadea dreptul la replica invitatului sau, potrivit MEDIAFAX. Desi a usurat postul de stiri de o suma frumusica, CNA nu a omis sa felicite Realitatea pentru editia din 29 august a programului "100%" pentru "echidistanta politica si argumentatie documentata".

Diaconescu taie emisia

Tot in sedinta de marti, politistul micului ecran a mai taiat 12 amenzi pentru diferite abateri. Astfel, Prima TV a fost urecheata de doua ori: pentru ca a depasit in zece zile diferite limita de 12 minute de publicitate pe ora (amenda de 10.000 RON) si pentru ca prezentatoarea emisiunii "Garito" i-a sfatuit pe cei mici sa sune in redactie chiar si fara stirea parintilor.

In plus, CNA a mai semnalat probleme la posturile ce difuzeaza jocuri si concursuri si care nu au inclus in emisiunile de profil avertizarea verbala referitoare la faptul ca apelurile nepreluate, care nu sint urmate de o convorbire, sint totusi taxate. Pe acest motiv au fost taxate cu cite 5.000 RON Antena 1, National TV, Etno TV si OTV. Televiziunea lui Dan Diaconescu nu a scapat cu o singura penalizare, fiind taxata si cu intreruperea emisiei timp de trei ore, pentru trivialitatile dintr-o emisiune moderata chiar de patronul postului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.