Liderul echipei tricolore de Cupa Davis, veteranul Andrei Pavel, si mai tanarul Andrei Crivoi au facut deliciul publicului adunat, marti, in tribunele arenei centrale din Parcul cu Platani si s-au calificat in turul secund al traditionalului turneu d
Liderul echipei tricolore de Cupa Davis, veteranul Andrei Pavel, si mai tanarul Andrei Crivoi au facut deliciul publicului adunat, marti, in tribunele arenei centrale din Parcul cu Platani si s-au calificat in turul secund al traditionalului turneu din circuitul profesionist, "BCR Open Romania". In deschiderea zilei, Crivoi a inregistrat prima victorie din cariera in cadrul unui turneu ATP, dupa ce l-a depasit pe argentinianul Edgardo Massa, cu scorul de 7-5, 4-6, 6-4. Beneficiar al unui wild-card din partea organizatorilor de la Bucuresti, Crivoi s-a autodepasit si a obtinut o calificare superba, la capatul unui meci de infarct, dominat clar de roman in momentele cheie. "Este mai greu sa joci acasa, din cauza publicului care pune o mare presiune asupra ta. Ma bucur ca am reusit sa intru in turul secund", a declarat Crivoi, adaugand ca a depasit toate problemele medicale pe care le-a avut in acest an. Cateva ore mai tarziu, pe terenul central, Andrei Pavel reusea sa inchida rapid conturile cu sarbul Boris Pashanski si sa castige intalnirea cu scorul de 6-3, 6-1. Mai bine cotat decat adversarul sau in clasamentul ATP, Pavel a etalat un joc spectaculos, folosind ca arme atat mingile scurte, cat si reverul plasat in lung de linie. "Sper sa joc bine in continuare si sa nu ma enervez. Joc in Romania, ma simt bine, iar publicul este fantastic", a spus Pavel, care-si doreste ca spaniolul Carlos Moya, pe care-l va intalni, azi, de la ora 15, sa nu atinga "borna" cu 500 de victorii chiar la BCR Open Romania. Conform programului, tot azi, Victor Crivoi se va intalni in turul secund cu francezul Paul-Henri Mathieu, care a dispus in turul inaugural de germanul Simon Greul, cu 6-1, 6-1.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.