Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului va acorda in 2006 suma de 13 milioane de lei, destinata reabilitarii termice a cladirilor, in cadrul programului pentru perioada 2006-2009, a declarat Laszlo Borbely, ministrul delegat pentru L
Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului va acorda in 2006 suma de 13 milioane de lei, destinata reabilitarii termice a cladirilor, in cadrul programului pentru perioada 2006-2009, a declarat Laszlo Borbely, ministrul delegat pentru Lucrari Publice.
Aproximativ 600 de cereri formulate de catre asociatiile de proprietari au ajuns pana in prezent pe masa autoritatilor. Cele mai multe cereri provin de la asociatiile de proprietari din Mizil - 49 de cladiri, Iasi - 47, Cluj-Napoca - 46 si Targu Mures - 44. In Bucuresti, doar in sectorul 2 au fost depuse 59 de cereri. Ministrul a afirmat ca intentioneaza sa dialogheze si cu Federatia Asociatiilor de Proprietari, in privinta programului de reabilitare termica a cladirilor.
Lucrarile vor demara doar in momentul in care majoritatea proprietarilor vor fi de acord. Totodata, MTCT a demarat discutii cu diverse banci pentru acordarea de credite asociatiilor de proprietari care au depus cereri pentru inscrierea in program.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.