Procurorii DIICOT au dispus trimiterea in judecata a celor 16 traficanti de heroina, care actionau cu preponderenta in sectoarele 4 si 5 ale Capitalei, dar si in sectorul Ilfov. Gruparea condusa de Constantin Baban (40 de ani) a fost retinuta si ares
Procurorii DIICOT au dispus trimiterea in judecata a celor 16 traficanti de heroina, care actionau cu preponderenta in sectoarele 4 si 5 ale Capitalei, dar si in sectorul Ilfov. Gruparea condusa de Constantin Baban (40 de ani) a fost retinuta si arestata in lunile februarie si martie, dupa o monitorizare de sase luni. Ofiteri si procurori antidrog, impreuna cu jandarmi si politisti de frontiera au efectuat, atunci, o actiune de amploare, in cadrul careia au fost efectuate 18 perchezitii simultane, la domiciliile unor traficanti de droguri de mare risc. In urma descinderilor din sectoarele 4 si 5, in special in cartierele Ferentari si Berceni, dar si in judetul Ilfov, s-au descoperit diverse cantitati de heroina.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.