Subsidiara locala Roche Group, Roche Romania, s-a mutat din luna august intr-un sediu nou, in Iride Business Park, cu o suprafata de 2.000 de metri patrati, informeaza compania, citata de Mediafax. Concernul farmaceutic elvetian Roche Group, cu sediu
Subsidiara locala Roche Group, Roche Romania, s-a mutat din luna august intr-un sediu nou, in Iride Business Park, cu o suprafata de 2.000 de metri patrati, informeaza compania, citata de Mediafax. Concernul farmaceutic elvetian Roche Group, cu sediul central in Basel, este cel mai mare producator mondial de medicamente destinate tratamentului cancerului.
Pentru prima jumatate a anului 2006, compania a anuntat vanzari totale de 20 de miliarde de franci elvetieni (aproximativ 12,7 miliarde de euro) si a raportat o crestere cu 16 la suta fata de perioada similara a anului trecut.
In Romania, cifra de afaceri a societatii a crescut in prima jumatate a anului 2006 cu peste 30 la suta, comparativ cu perioada similara a anului trecut, si a atins valoarea totala de 45,6 milioane de euro. Pentru primele sase luni ale anului 2006, Roche Romania a raportat o cota de piata de 7,29%.
Lider in domeniul farmaceuticelor si diagnosticelor, Roche Group este o companie farmaceutica bazata pe cercetare. Concernul ofera un spectru unic de solutii terapeutice integrate ce se adreseaza detectarii precoce, prevenirii, diagnosticului si tratamentului bolilor, contribuind semnificativ la imbunatatirea sanatatii si calitatii vietii oamenilor. Compania este prezenta in 150 de tari, are peste 70.000 de angajati si a incheiat acorduri de cercetare si dezvoltare cu numerosi parteneri, printre care Genentech si Chugai.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.