Audi lanseaza astazi noul model de TT. Noul automobil de la Audi va fi oferit la inceput cu doua motoare, ambele fiind disponibile pe benzina. Prima varianta de TT, cel cu motor de 2.0 litri turbo, dezvolta 200 cai putere, fiind cuplat la o cutie man
Audi lanseaza astazi noul model de TT. Noul automobil de la Audi va fi oferit la inceput cu doua motoare, ambele fiind disponibile pe benzina. Prima varianta de TT, cel cu motor de 2.0 litri turbo, dezvolta 200 cai putere, fiind cuplat la o cutie manuala in sase trepte, ce accelereaza de la 0 la 100 kilometri/ora in 6,4 secunde, tractiunea fiind pe rotile din fata. A doua varianta dispune de un propulsor V6 de 3,2 litri si 250 cai putere, care a echipat si primul TT, insa modelul V6 dispune de o acceleratie de la 0 la 100 kilometri/ora de 5,7 secunde.
Cel de-al doilea model beneficiaza de un motor cuplat tot la o cutie manuala in sase trepte, dar spre deosebire de modelul de 2.0 litri, varianta V6 este oferita standard cu tractiune integrala. Noul TT are ca particularitate caroseria realizata in proportie de 70% din aluminiu, pentru a-i conferi vehiculului o greutate cat mai redusa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.