Membrii sindicatului Matrite si Stante din societatea Montana (Campulung Muscel) vor declansa maine o greva de avertisment, potrivit unui comunicat BNS. Decizia de intrerupere a lucrului a fost luata ca urmare a esecului negocierilor pe marginea cont
Membrii sindicatului Matrite si Stante din societatea Montana (Campulung Muscel) vor declansa maine o greva de avertisment, potrivit unui comunicat BNS. Decizia de intrerupere a lucrului a fost luata ca urmare a esecului negocierilor pe marginea contractului colectiv de munca la nivel de unitate, reprezentantii sindicatului indeplinind procedurile legale necesare.
Printre principalele solicitari avansate de sindicat in cadrul negocierilor se numara: cresterea grilei de salarizare cu 16%, acordarea tichetelor de masa, protectia salariatilor in caz de disponibilizare. Reprezentantii Sindicatului Matrite si Stante si administratia societatii Montana M.G. - SRL nu au ajuns la un compromis pe parcursul negocierilor.
In cadrul discutiilor purtate in urma cu doua zile, administratia a oferit o majorare salariala de 4% si cinci tichete de masa, oferta conditionata insa de introducerea sporurilor in salarii si reducerea concediului de odihna cu patru zile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.