De la inceputul acestui an, aproximativ 10 la suta din salariatii societatii ALRO Slatina au fost disponibilizati, compania aflandu-se in plin proces de reorganizare, a declarat directorul general Gheorghe Dobra, potrivit Rompres. Cei vizati de reduc
De la inceputul acestui an, aproximativ 10 la suta din salariatii societatii ALRO Slatina au fost disponibilizati, compania aflandu-se in plin proces de reorganizare, a declarat directorul general Gheorghe Dobra, potrivit Rompres. Cei vizati de reducerea numarului de angajati sunt in special salariatii in varsta de peste 50 de ani si cu vechime, care se pot pensiona anticipat, ca urmare a conditiilor in care au lucrat. ALRO Slatina mai are in prezent 3.450 de salariati si un deficit de personal cu studii superioare in domeniul tehnic de 50 de angajati, fapt ce a determinat conducerea firmei sa incheie contracte cu studenti care accepta sa lucreze aici dupa finalizarea studiilor. Salariile sunt unele decente, considera conducerea companiei, insa nu vor fi satisfacute cererile sindicatelor, ce doresc majorari salariale de peste 15 la suta, deoarece cresterile salariilor pot fi justificate doar prin cresterea productivitatii muncii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.