Impozitele pe proprietati in Romania vor creste de cateva ori in urmatorii ani, apreciaza directorul general al companiei de evaluare Darian, Adrian Crivii. Acesta apreciaza ca impozitele pe proprietati din UE sunt de 4-5 ori mai mari decat in Romani
Impozitele pe proprietati in Romania vor creste de cateva ori in urmatorii ani, apreciaza directorul general al companiei de evaluare Darian, Adrian Crivii. Acesta apreciaza ca impozitele pe proprietati din UE sunt de 4-5 ori mai mari decat in Romania si ca, in perioada urmatoare aderarii, in tara noastra vor veni mai multi bani la bugetul public din impozitarea justa a proprietatilor. "Daca duci o politica inteligenta a dezvoltarii urbanistice a oraselor, aceasta va duce la o crestere a valorii proprietatilor, care, la randul sau, corelata cu taxarea justa a proprietatilor, va aduce banii pentru proiectele mari de infrastructura", a afirmat Crivii.
Daca in SUA pentru o proprietate de 500.000-600.000 de dolari se plateste un impozit anual de 10.000-15.000 de dolari, in Romania, pentru o vila de 500 de metri patrati in Cluj se plateste un impozit de circa 10 milioane lei vechi, a mentionat Crivii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.