Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a anutat ca, pana in prezent, angajatorii au oferit peste 6.500 de locuri de munca pentru Bursa locurilor de munca destinata absolventilor, programata sa aiba loc, la nivelul intregii tari, in 22 sept
Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a anutat ca, pana in prezent, angajatorii au oferit peste 6.500 de locuri de munca pentru Bursa locurilor de munca destinata absolventilor, programata sa aiba loc, la nivelul intregii tari, in 22 septembrie, potrivit Mediafax. Cele mai multe locuri de munca sunt oferite de angajatorii bucuresteni, pana acum fiind inregistrate aproape 1.200. Sibiul si Constanta sunt urmatoarele pe lista oraselor cu cele mai multe oferte, la agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca fiind trimise 672 si, respectiv, 494 de oferte. Totodata, in judetele Iasi si Dolj nu s-au primit decat cate 200 de locuri de munca vacante adresate tinerilor absolventi. La nivel national si-au anuntat participarea la bursa 661 de agenti economici, iar din totalul locurilor de munca prezentate pana acum, 794 sunt adresate absolventilor cu studii superioare, de lunga si scurta durata. Ocupatiile cu cele mai multe locuri de munca oferite de angajatori pentru absolventii de studii superioare sunt cele de ingineri din diferite ramuri de activitate, economist, inspector asigurari sau consultant financiar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.