Consiliul de Administratie al societatii Rulmentul Brasov a convocat Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor, in care se va discuta posibilitatea gajarii de active ale societatii, in valoare de 4 milioane de dolari, in contul datoriei la furnizorul
Consiliul de Administratie al societatii Rulmentul Brasov a convocat Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor, in care se va discuta posibilitatea gajarii de active ale societatii, in valoare de 4 milioane de dolari, in contul datoriei la furnizorul de otel Dapinia Trading CO Ltd, conform unui comunicat transmis de societate Bursei de Valori Bucuresti. Totodata, Consiliul de Administratie a trecut pe ordinea de zi a AGOA, din 9 septembrie, aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2006, precum si aprobarea programului de investitii pentru anul in curs. La AGOA sunt indreptatiti sa participe actionarii inregistrati la data de referinta, 19 septembrie 2006. Data de inregistrare a actionarilor asupra carora se rasfrang hotararile AGOA a fost propusa pe ordinea de zi a sedintei, la 25 octombrie 2006. In prima jumatate a anului, Rulmentul Brasov a inregistrat o pierdere de 21,44 milioane lei. Principalul actionar este statul roman, care controleaza 50,9% din actiunile companiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.