Capitalul social al companiei Laminorul Braila va fi majorat prin conversia creantei de 7,488 milioane de lei in actiuni, detinute de Societatea Donau Commodities. In urma conversiei, se vor emite 3,6 milioane de actiuni nominative noi, cu valoare n
Capitalul social al companiei Laminorul Braila va fi majorat prin conversia creantei de 7,488 milioane de lei in actiuni, detinute de Societatea Donau Commodities. In urma conversiei, se vor emite 3,6 milioane de actiuni nominative noi, cu valoare nominala de 2,08 lei fiecare, care vor fi atribuite societatii Donau Commodities, informeaza un comunicat transmis de societate pietei electronice Rasdaq. In urma majorarii, capitalul social al companiei ajunge la 36,88 milioane de lei, impartit in 17,733 milioane de actiuni nominative cu valoare nominala de 2,08 lei, "capital subscris integral si varsat, rezultat in urma conversiei in actiuni suplimentare a creantei SC Donau Commodities SRL, Bucuresti, creanta certa, lichida si exigibila in valoare de 7,48 milioane de lei", transmite comunicatul societatii. Actionarii companiei sunt Donau Commodities, cu 75,13% din actiuni, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, cu 0,84%, persoane fizice, detinand 7,08% si persoane juridice, cu 3,95% din capitalul social.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.