Consiliul Judetean Timis doreste sa lanseze o emisiune de obligatiuni in valoare de 100 milioane de lei, a declarat Constantin Ostaficiuc, presedintele CJ Timis. "Sper sa lansam in curand imprumutul de 1.000 miliarde de lei vechi si vreau sa obtin a
Consiliul Judetean Timis doreste sa lanseze o emisiune de obligatiuni in valoare de 100 milioane de lei, a declarat Constantin Ostaficiuc, presedintele CJ Timis. "Sper sa lansam in curand imprumutul de 1.000 miliarde de lei vechi si vreau sa obtin aprobarea Consiliului pentru acesta. Avem mare nevoie de acesti bani pentru a avea asigurate cofinantarile de 10 - 25% pentru viitoarele proiecte", a declarat Ostaficiuc, citat de Mediafax. El a mentionat ca a calculat ca variante pesimiste cofinantari de 25% pentru ca spera ca la viitoarele proiecte din fonduri comunitare aportul administratiei sa nu fie atat de mare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.