Presedintele Traian Basescu le-a amintit noului vicepresedinte al Consiliului Concurentei, Alexe Gavrila si noilor membri ai plenului Consiliului Concurentei ca a rugat, in 2005, aceasta institutie sa priveasca mai atent la piata petrolului. Basescu
Presedintele Traian Basescu le-a amintit noului vicepresedinte al Consiliului Concurentei, Alexe Gavrila si noilor membri ai plenului Consiliului Concurentei ca a rugat, in 2005, aceasta institutie sa priveasca mai atent la piata petrolului. Basescu le-a mai solicitat acestora ca, in cazul in care acestia se vor ocupa de domeniu, sa tina cont de cererea sa. "Va asigur ca dau o atentie deosebita functionarii acestei institutii. Si fac o mica remarca: anul trecut am avut rugamintea catre Consiliul Concurentei sa priveasca mai atent la piata petrolului. Poate vreunul dintre dumneavoastra veti fi implicati in supravegherea acestei piete si v-as ruga sa tineti cont de solicitarea pe care am facut-o oficial inca de anul trecut", a afirmat presedintele Basescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.