Actionarii companiei Dafora Medias au aprobat majorarea capitalului social cu 5,9 milioane de lei, prin emiterea a 59,17 milioane de actiuni noi, cu o valoare nominala de 0,1 lei/actiune, conform unui comunicat transmis de societate pietei electronic
Actionarii companiei Dafora Medias au aprobat majorarea capitalului social cu 5,9 milioane de lei, prin emiterea a 59,17 milioane de actiuni noi, cu o valoare nominala de 0,1 lei/actiune, conform unui comunicat transmis de societate pietei electronice Rasdaq. Totodata, actionarii companiei, prezenti la adunarea generala, au aprobat contractarea unui credit de 38 de milioane de euro, pentru achizitionarea de imobilizari financiare si aprobarea garantarii acestuia cu cesiuni de creanta, contracte de garantie mobiliara asupra participantilor si utilajelor detinute de societate. Data de inregistrare precizata in comunicat a fost stabilita la 20 septembrie 2006.
Dupa majorarea capitalului, in structura actionariatului Calbureanu Gheorghe detine 61,37% din capital, Dafora Group detine 10,54%, iar restul de 26,07% din actiuni sunt detinute de alti actionari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.