Doi nigerieni au fost arestati pentru 15 zile, dupa ce ofiterii de la Combaterea Crimei Organizate Cluj i-au retinut in timp ce incercau sa vanda bilete bancare falsificate in valoare de 7.000 dolari. John Chukwuemeka O. si Jaro Hassan S. au fost sur
Doi nigerieni au fost arestati pentru 15 zile, dupa ce ofiterii de la Combaterea Crimei Organizate Cluj i-au retinut in timp ce incercau sa vanda bilete bancare falsificate in valoare de 7.000 dolari. John Chukwuemeka O. si Jaro Hassan S. au fost surprinsi exact in timpul tranzactiei. Potrivit IGPR, acestia urmau sa plaseze unei persoane, pentru 3.500 dolari, sapte cecuri la purtator de tipul "Money Orders", fiecare avand o valoare nominala de 1.000 dolari. Filele cec gasite asupra celor doi inculpati provin de la un prieten al acestora din Canada. Cei doi au fost pusi sub urmarire penala pentru punere in circulatie de monede sau alte valori si constituirea unui grup infractional organizat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.