Administratia Companiei Nationale a Huilei Petrosani a dispus, la propunerea Ministerului Economiei si Comertului, masuri suplimentare pentru imbunatatirea securitatii si sanatatii muncii minerilor in subteran, in scopul diminuarii riscului produceri
Administratia Companiei Nationale a Huilei Petrosani a dispus, la propunerea Ministerului Economiei si Comertului, masuri suplimentare pentru imbunatatirea securitatii si sanatatii muncii minerilor in subteran, in scopul diminuarii riscului producerii unor accidente.
Potrivit reprezentantilor Ministerului Economiei si Comertului, hartile topografice, planurile de lucru, programele de exploatare si proiectele de executie urmeaza sa fie actualizate si completate, iar minerii vor fi instruiti periodic in ceea ce priveste modul de utilizare a mastilor de gaze.
Conform Mediafax, minerii sunt obligati sa respecte timpul de odihna pe care il au, iar toate locurile de munca vor fi reevaluate in privinta nivelului de risc.
Pentru prevenirea unor accidente de munca, Compania Nationala a Huilei a suplimentat cu 15 locuri posturile din cadrul compartimentului de protectie a muncii, iar in perioada urmatoare Insemex Petrosani ii va instrui pe inginerii sefi pentru securitate si sanatate in munca, pe sefii sectoarelor aeraj si pe cei responsabili de statiile de degazare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.