Prezent la finala Gillette, care a avut loc simbata la Craiova si in urma careia s-au ales cei 11 juniori care se vor pregati un an la Scoala de Fotbal "Gica Popescu", fostul international roman a vorbit si despre actuala reprezentativa: "Romania ave
Prezent la finala Gillette, care a avut loc simbata la Craiova si in urma careia s-au ales cei 11 juniori care se vor pregati un an la Scoala de Fotbal "Gica Popescu", fostul international roman a vorbit si despre actuala reprezentativa: "Romania avea nevoie in meciul cu Bulgaria de adevarati lideri. Trebuia cineva sa ia haturile in mina si sa comande echipa. O echipa mare nu-si poate permite ca in ultimele 15 minute sa nu inchida robinetul si sa omoare meciul", a spus "Baciul", care i-a nominalizat pe Lobont, Contra, Chivu, Mutu si pe Mirel Radoi ca posibili lideri ai nationalei. (L.C.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.