Comisia Europeana ia in discutie introducerea de masuri mai dure de pedepsire a consumului de alcool de catre conducatorii auto, precum si etichetarea mai stricta a sticlelor de bautura cu inscriptii precum "bautorii mor mai repede". Din acelasi pach
Comisia Europeana ia in discutie introducerea de masuri mai dure de pedepsire a consumului de alcool de catre conducatorii auto, precum si etichetarea mai stricta a sticlelor de bautura cu inscriptii precum "bautorii mor mai repede". Din acelasi pachet de masuri ar mai face parte si interzicerea completa a vanzarilor de bauturi alcoolice catre minori, precum si pedepsirea depistarii oricarui nivel de alcoolemie la cei care invata sa conduca, soferilor profesionisti si a soferilor de autobuze. In plus, se vor tipari avertismente privitoare la efectele negative ale consumului de alcool de catre femeile insarcinate, care ar putea avea un limbaj destul de dur: "Fiecare inghititura ar putea sa faca rau sanatatii mentale a embrionului tau".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.