Steaua si Dinamo isi disputa in weekend suprematia in doua sporturi, handbal si rugby.

Pe parcursul a doua zile din acest weekend, cluburile care au adus cele mai mari performante pentru miscarea sportiva autohtona se intilnesc in doua
Steaua si Dinamo isi disputa in weekend suprematia in doua sporturi, handbal si rugby.

Pe parcursul a doua zile din acest weekend, cluburile care au adus cele mai mari performante pentru miscarea sportiva autohtona se intilnesc in doua sporturi diferite pentru a continua confruntarea directa in lupta pentru suprematie. Astfel, azi, in debutul Ligii Nationale de handbal masculin, prima etapa aduce o confruntare-soc, cistigatoarea editiei 2005-2006 a Challenge Cup, Steaua, urmind sa primeasca vizita echipei vicecampioane, Dinamo. Meciul se va disputa de la ora 19.00 (TV Sport). De pe semicerc, confruntarea se va muta miine pe terenul strajuit de buturi din Complexul Sportiv Dinamo, intr-un meci contind pentru etapa a V-a a Diviziei Nationale BRD de rugby. Exact la un an de la ultima victorie alb-rosie in fata militarilor, echipa pregatita de Daniel Neaga, care are ca obiectiv in acest sezon cucerirea titlului, doreste sa intoarca rezultatele din ultimele intilniri cu eterna rivala. Derby-ul care va aduce fata in fata internationalii Tudori, Mersoiu, Ratiu, Voicu, Ghioc, Calafeteanu de partea gazdelor si Vlaicu, Dumbrava, Nicolae, Dascalu, Paulica Ion, Mihalache la oaspeti va avea sase arbitri, centralul, marginasii si fluierasul de rezerva avind de partea lor doi judecatori de but care vor ajuta la validarea eseurilor. Partida este transmisa in direct la ora 17.00 de catre TV Sport.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.