Guvernul si-a dovedit disponibilitatea pentru dialog cu partenerii sociali din domeniul educatiei, a declarat premierul Calin Popescu-Tariceanu, precizand insa ca este necesara gasirea unei solutii rezonabile, care sa permita tuturor bugetarilor sa b
Guvernul si-a dovedit disponibilitatea pentru dialog cu partenerii sociali din domeniul educatiei, a declarat premierul Calin Popescu-Tariceanu, precizand insa ca este necesara gasirea unei solutii rezonabile, care sa permita tuturor bugetarilor sa beneficieze de majorari salariale, potrivit Rompres. Primul-ministru a afirmat ca, in cadrul discutiilor privind salarizarea personalului bugetar, la care au fost prezenti si reprezentantii sindicatelor din invatamant, fiecare categorie de bugetari considera ca numai ea trebuie sa beneficieze de majorari. "Fiecare categorie de salariati bugetari considera ca e cea mai importanta", a spus Tariceanu, adaugand ca guvernul are datoria de a privi aceste chestiuni in ansamblu. "Este foarte comoda o pozitie egoista", a comentat el. Premierul a precizat ca actualul executiv a alocat educatiei cele mai importante fonduri din 1990 pana acum.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.