Subdelegatiile de Guvern nu vor mai autoriza formularele contractelor de munca inainte de a se finaliza selectia, si, prin urmare, Comisia de selectie nu va mai putea dispune de aceste formulare pentru a fi semnate de lucrator, in momentul in care ac
Subdelegatiile de Guvern nu vor mai autoriza formularele contractelor de munca inainte de a se finaliza selectia, si, prin urmare, Comisia de selectie nu va mai putea dispune de aceste formulare pentru a fi semnate de lucrator, in momentul in care acesta va fi selectat, potrivit Rompres. Precizarea vine in urma numeroaselor solicitari din partea persoanelor care au fost declarate admise la selectiile organizate de OMFM si care nu cunosc detaliile cu privire la modul de intrare in posesia contractului de munca obtinut, dar si cu privire la depunerea documentatiei in vederea obtinerii vizei de munca. Lucratorul roman va primi formularul contractului pentru a-l semna direct de la angajator, odata ce autoritatea competenta elibereaza autorizatia de munca. OMFM recomanda persoanelor care se afla in situatia de a nu fi intrat in posesia contractului de munca si/sau a vizei de munca, sa se adreseze Ambasadei Spaniei la Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.