Clientii Volksbank pot opta pentru un nou produs de economisire lansat de banca. Astfel, institutia de credit ofera o dobanda de 8,28% pe an pentru depozitele in lei si respectiv 4,5% pe an pentru cele in moneda europeana. Banca nu impune o limita in
Clientii Volksbank pot opta pentru un nou produs de economisire lansat de banca. Astfel, institutia de credit ofera o dobanda de 8,28% pe an pentru depozitele in lei si respectiv 4,5% pe an pentru cele in moneda europeana. Banca nu impune o limita in ceea ce priveste suma depusa, oferind in acelasi timp posibilitatea retragerii de numerar fara a pierde dobanda acumulata. Veniturile obtinute din dobanzi sunt platite lunar. Volksbank este o banca in plin proces de dezvoltare teritoriala. In prezent institutia de credit detine 60 de unitati proprii si 32 de unitati in regim de franciza.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.