ANI Leasing, subsidiara a HVB, si-a schimbat forma de organizare juridica in societate pe actiuni. In acelasi timp, societatea se supune normativelor BNR schimbandu-si denumirea in ANI Leasing IFN. Societatea are un capital social de 724.400 de lei,
ANI Leasing, subsidiara a HVB, si-a schimbat forma de organizare juridica in societate pe actiuni. In acelasi timp, societatea se supune normativelor BNR schimbandu-si denumirea in ANI Leasing IFN. Societatea are un capital social de 724.400 de lei, divizat in 7.244 de actiuni cu valoare nominala de 100 de lei. Bank Austria Creditanstalt Leasing GmbH detine pachetul majoritar de 90,0055% din actiuni, in timp ce Beteilgungsverwaltungsgesellschaft der Bank Austria Creditanstal Leasing GmbH controleaza 9,9530% din titluri. Structura actionariatului este completata de alte trei societati ale grupului austriac, cu cate o cota de 0,0138%. ANI Leasing va avea un administrator unic, Codruta Mihaela Duta pastrand aceasta functie in continuare. Alaturi de administrator, societatea va mai fi reprezentata in relatiile cu tertii de catre Septimiu Postelnicu, directorul general al HVB Leasing. HVB a deschis mai multe societati de leasing pentru dezvoltarea a cate unui proiect imobiliar important, la fel cum se intampla si in celelalte tari in care activeaza grupul financiar. Pe langa ANI Leasing, HVB mai desfasoara operatiuni prin cateva firme de acest tip, precum BACA Romus, ALLIB Romania si DEBO Leasing.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.