Irinel Negrea a cerut schimbarea dupa reusita deoarece era asteptat la o nunta.

Inainte de performantele nationalei, generatia de aur, drogurile lui Mutu si transferurile lui Chivu, fotbalul romanesc a facut inconjurul lumii prin pitor
Irinel Negrea a cerut schimbarea dupa reusita deoarece era asteptat la o nunta.

Inainte de performantele nationalei, generatia de aur, drogurile lui Mutu si transferurile lui Chivu, fotbalul romanesc a facut inconjurul lumii prin pitorescul intimplarilor din diviziile inferioare. Jucatori transferati, din lipsa de bani, pe jumatate de porc sacrificat inainte de Ignat, meciuri oprite de Paste pentru ca un executant de lovituri libere cu celularul la jambier sa-si vinda mieii la piata prin intemediari sau cisterne cu combustibil pentru un dribling de calitate inca mai circula pe Internet in legatura cu soccerul mioritic. Si noi file de poveste apar cu fiecare etapa de "judeteana". La sfirsitul saptaminii trecute, cel mai spectaculos meci al campionatului local Gorj, Recolta 2000 contra Energetica Tismana a fost decis de tircovnicul din satul gazdelor. Irinel Negrea a marcat pentru victoria celor din Balesti, dupa care a cerut imediat schimbare, a fugit la vestiar pentru a se echipa in vestminte potrivite pentru nunta la care trebuia sa oficieze. Norocul lui ca biserica se afla in centrul localitatii, nu departe de stadion.

Mai putin dusi la biserica au fost insa suporterii echipei Vointa Leu, care nu s-au sfiit sa lovesca si celalalt obraz al fanilor adversi. In scandal s-au implicat si jucatorii, Alexandru Cruceru, care este si portar la nationala de amatori a Romaniei, ajungind la Spitalul Judetean Dolj cu multe leziuni si doua coaste fisurate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.