Senatorul PSD Rodica Stanoiu a fost audiata ieri de catre CNSAS pe marginea dosarului sau de la Securitate. Audierea a durat mai bine de trei ore. Numele sau a aparut intr-un cotidian central pe o lista cu parlamentarii cu dosar de retea ale caror do
Senatorul PSD Rodica Stanoiu a fost audiata ieri de catre CNSAS pe marginea dosarului sau de la Securitate. Audierea a durat mai bine de trei ore. Numele sau a aparut intr-un cotidian central pe o lista cu parlamentarii cu dosar de retea ale caror dosare au ajuns in custodia Consiliului.
La iesirea de la audieri, Stanoiu tinea cateva file in mana despre care a spus ca reprezinta "viata mea", dar a refuzat sa dea detalii despre continutul acestora. Fara a fi categoric, senatorul social-democrat a lasat sa se inteleaga ca ar fi vorba de un dosar de urmarire si nu unul de retea.
"Plagiez presedintele: Dati-mi dosarul meu de retea, daca il gasiti!", a mai spus fostul ministru de Justitie. Mircea Dinescu, membru in Colegiul CNSAS, a caracterizat audierea ca "interesanta", dar a evitat si el sa comenteze ce s-a discutat. "Ati vazut ce a zis Rodica Stanoiu despre art. 24 (din Legea Ticu - n.r), il stiti, ala referitor la puscarie, ne-a aratat pisica, deci nu va pot spune nimic", a declarat Dinescu. Acesta a anuntat totusi ca membrii Colegiului au luat ieri cateva decizii in anumite dosare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.