Prezent ieri alaturi de delegatia europeana, Cristian Bivolaru spune ca ultimele probleme vor fi rezolvate pina la primul meci.

Dupa mai multe inspectii si verificari, stadionul Ghencea a primit acordul de principiu al UEFA pentru a g
Prezent ieri alaturi de delegatia europeana, Cristian Bivolaru spune ca ultimele probleme vor fi rezolvate pina la primul meci.

Dupa mai multe inspectii si verificari, stadionul Ghencea a primit acordul de principiu al UEFA pentru a gazdui meciurile Stelei din grupele Ligii Campionilor, potrivit fostului secretar general adjunct pe probleme internationale al Federatiei Romane de Fotbal, Cristian Bivolaru. "Sigur se va juca in Ghencea. Mai sint destule lucruri de pus la punct, dar se vor rezolva", a spus Bivolaru, care a insotit ieri o delegatie a UEFA si a firmei Team Management AG, partener comercial al forului continental, prezenta in Ghencea pentru o ultima verificare a arenei, care, la precedenta vizita, indeplinea 80% dintre cerinte. Ultimele aspecte ramin de rezolvat pina la ora primului meci de pe teren propriu al stelistilor, contra lui Olympique Lyon, pe 26 septembrie.

Ros-albastrii vor reveni insa pe arena de la capatul tramvaiului 41 mai devreme cu trei zile, in meciul din campionat contra Gloriei Bistrita, dupa ce au evoluat, incepind din returul sezonului trecut pe Stadionul National din Complexul "Lia Manoliu". In perioada cit s-a aflat in renovare, arena din Ghencea a suferit modificari la nivelul gazonului, al vestiarelor si al anexelor. Suprafata de joc a fost refacuta si a fost instalat un sistem de incalzire electrica, bancile de rezerve au fost reconstruite sub nivelul gazonului, s-a refacut inclusiv instalatia de sonorizare si s-au delimitat noi locuri de parcare. In plus, in zona dimprejurul gazonului va fi montat un covor din iarba sintetica.

Stelistii se vind scump Primii adversari ai stelistilor in Liga Campionilor, ucrainenii de la Dinamo Kiev, au anuntat ieri preturile biletelor pentru meciul de pe 13 septembrie, de cinci ori mai mici decit cele pentru meciul retur, anuntate de oficialii din Ghencea. In timp ce in Romania cel mai ieftin tichet pentru confruntarea cu Dinamo va fi de 10 euro, 35 de lei noi, in Ucraina acelasi tichet va costa doi euro. Pentru meciul contra romanilor, ucrainenii vor plati maximum 11 euro, in timp ce la partida retur cel mai scump tichet va costa 28 de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.