Companiile Enel - Italia si CEZ - Cehia, care detin in Romania mai multe firme de furnizare si distributie a energiei electrice, s-au aratat interesate sa preia si sucursalele Electrica Serv aferente distributiilor de electricitate, a declarat ieri p
Companiile Enel - Italia si CEZ - Cehia, care detin in Romania mai multe firme de furnizare si distributie a energiei electrice, s-au aratat interesate sa preia si sucursalele Electrica Serv aferente distributiilor de electricitate, a declarat ieri pentru Mediafax Gheorghe Batir, director al Electrica Serv.
Potrivit acestuia, in momentul de fata nu exista nicio initiativa oficiala in ceea ce priveste privatizarea filialei de intretinere si servicii energetice Electrica Serv. Electrica Serv este organizata in opt sucursale, la nivel national, deservind cele opt filiale de distributie si furnizare a energiei ale Electrica.
Potrivit lui Batir, privatizarea Electrica Serv pe fiecare dintre cele opt sucursale poate fi o solutie pentru companiile care au cumparat filialele de distributie, insa pentru aceasta ar fi insa necesara o Hotarare de Guvern.
O a doua varianta ar fi privatizarea integrala a Electrica Serv, ce presupune un efort financiar considerabil din partea investitorului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.