Compania farmaceutica Zentiva SA Bucuresti, fosta Sicomed, a vandut la inceputul acestei luni o parte din cladirile si terenurile apartinand societatii, pentru suma de 19,6 milioane euro, se arata intr-un comunicat al companiei remis BVB si preluat d
Compania farmaceutica Zentiva SA Bucuresti, fosta Sicomed, a vandut la inceputul acestei luni o parte din cladirile si terenurile apartinand societatii, pentru suma de 19,6 milioane euro, se arata intr-un comunicat al companiei remis BVB si preluat de Mediafax. Suprafata terenului vandut este de 301.799 metri patrati, iar noii proprietari sunt companiile Real Technical Solutions, Cascade Projecta Consult si Cascade Development Consult. Zentiva a achizitionat, in septembrie 2005, societatea de investitii Venoma Holdings Limited, proprietara unui pachet de 51% din actiunile Sicomed. In prezent, actionarul Sicomed detine circa 75% din companie, pentru care a platit o suma totala de 122 milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.