Un pachet de 283.835 actiuni Ipromet Bucuresti au facut, la mijlocul sedintei Rasdaq de luni, obiectul unor tranzactii in valoare de 2,18 milioane lei, care acopereau peste 75% din lichiditatea totala a pietei. Cele 27 tranzactii au fost perfectate p
Un pachet de 283.835 actiuni Ipromet Bucuresti au facut, la mijlocul sedintei Rasdaq de luni, obiectul unor tranzactii in valoare de 2,18 milioane lei, care acopereau peste 75% din lichiditatea totala a pietei. Cele 27 tranzactii au fost perfectate pe piata negocierilor extrabursiere, la un pret de referinta de 7,7 lei pe unitate, in crestere cu 4,05% fata de nivelul inchiderii precedente. Actiunile transferate reprezinta circa 21,2% din capitalul social de 1,33 milioane lei al companiei.
Potrivit celor mai recente raportari, actionariatul Ipromet este format din Receta Expert Consult Bucuresti, cu 11,75% din capital, fondul Broadhurst Investments - 10,49%, Cristian Cristu - 10,11% si alti actionari. Impromet desfasoara activitati de arhitectura, inginerie si consultanta tehnica in domeniu. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.