Raiffeisen Bank a lansat serviciul Direct Debit Interbancar, o alternativa de plata pentru plata facturilor la utilitati, a primelor de asigurare, a ratelor de credit sau a altor servicii. Totodata, prin intermediul Direct Debit Interbancar, furnizor
Raiffeisen Bank a lansat serviciul Direct Debit Interbancar, o alternativa de plata pentru plata facturilor la utilitati, a primelor de asigurare, a ratelor de credit sau a altor servicii. Totodata, prin intermediul Direct Debit Interbancar, furnizorii de utilitati publice, telecomunicatii, asigurari sau de alte servicii au posibilitatea sa incaseze in conturile de la Raiffeisen Bank sumele aferente facturilor emise, de la toti clientii lor, indiferent de banca unde acestia au conturile. Furnizorii de utilitati publice beneficiaza de scaderea costurilor de colectare, reducerea riscului operational, precum si de un control crescut asupra fluxului de numerar prin incasarea planificata a creantelor, se arata intr-un comunicat al bancii. Serviciul Direct Debit Interbancar ii urmeaza celui de Direct Debit Intrabancar (Plati Directe Furnizori) lansat de Raiffeisen cu peste 4 ani in urma. Comisionul Raiffeisen pentru platitor este conform tarifului de comisioane al bancii in vigoare la data platii. In prezent comisionul TFD pentru platitor este 0 lei. Contul platitorului este debitat cu c/v facturii emise de beneficiar cu o zi inainte de data scadentei facturii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.