Banca Comerciala Romana a lansat un produs unic in Romania, dedicat persoanelor fizice autorizate ce activeaza in domeniul medical. Pachetul Mediplus este compus din patru componente obligatorii: un credit de investitii, un credit pentru sustinerea a

Banca Comerciala Romana a lansat un produs unic in Romania, dedicat persoanelor fizice autorizate ce activeaza in domeniul medical. Pachetul Mediplus este compus din patru componente obligatorii: un credit de investitii, un credit pentru sustinerea activitatilor curente, o asigurare de malpraxis si un card de debit la care se adauga trei componente optionale reprezentate de asigurarea imobilelor, instalarea de POS-uri in cadrul spatiilor de desfasurare a activitatii si o asigurare auto. Componentele optionale pot fi obtinute de catre client si ulterior contractarii pachetului, prin completarea documentatiei specifice stabilita prin reglementarile interne.
In cadrul finantarii pentru investitii clientul poate opta pentru mai multe destinatii in functie de necesitatile de finantare. Astfel imprumutul poate fi folosit pentru cumpararea de spatii, modernizare sau achizitionarea de vehicule si echipamente.

Dobanzi mai avantajoase

Comparativ cu oferta standard, dobanzile oferite in cadrul pachetului Mediplus sunt reduse cu doua sau trei puncte procentuale. Astfel, pentru un credit de investitii in lei pe termen scurt dobanda revizuibila semestrial este de 9% in timp ce pentru o finantare in moneda locala pe termen lung rata dobanzii atinge 9,5%. Pentru creditele in moneda europeana si americana dobanda este variabila. Rata dobanzii pentru un credit in euro este de 8,5% pe termen scurt si 9% pe termen lung. In cazul imprumuturilor in dolari dobanda este de 9,25%. Dobanda variabila oscileaza in functie de rata de referinta stabilita de BNR. BCR este cea mai importanta banca din Romania, gestionand active de peste 10 miliarde de euro. Banca are in prezent 446 sucursale si agentii in intreaga tara, avand unitati in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispozitia clientilor servicii de Internet banking si e-commerce, emite 19 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM - peste 1.200 si aproximativ 8.000 de POS.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.