Banca Romaneasca a dezvoltat o noua oferta de finantari de uz personal. Noile produse se adreseaza persoanelor fizice care doresc sa imprumute pana la 150.000 de euro. Perioada maxima de creditare este de 25 de ani cu o dobanda de 7,75% pentru valuta
Banca Romaneasca a dezvoltat o noua oferta de finantari de uz personal. Noile produse se adreseaza persoanelor fizice care doresc sa imprumute pana la 150.000 de euro. Perioada maxima de creditare este de 25 de ani cu o dobanda de 7,75% pentru valuta, informeaza banca. Institutia de credit percepe un comision lunar de 0,2%. "Acest produs ofera un avantaj suplimentar prin includerea pachetului de asigurari de casa si de viata in pretul creditului", declara Paul Isoiu, director general adjunct al Bancii Romanesti. Noul produs se adreseaza persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 20 si 65 de ani cu domiciliul in Romania. Conditiile de acordare includ, printre altele, obligativitatea unui venit minim lunar de 200 euro sau echivalent in lei si a unei vechimi la locul de munca de cel putin sase luni. Sunt acceptate veniturile (inclusiv dividende) solicitantului de credit impreuna cu cele ale familiei, toate in vederea determinarii angajamentelor lunare de plata. Garantia ceruta pentru acest tip de credit este ipoteca de rang I pe un bun imobil existent al solicitantului sau al unei terte persoane, precizeaza comunicatul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.