Compania Auto Credit Leasing din Bucuresti si-a majorat capitalul social cu 370.000 de lei, la 770.000 de lei, si a devenit institutie financiara nebancara (IFN), schimbandu-si forma juridica din societate cu raspundere limitata in societate pe actiu
Compania Auto Credit Leasing din Bucuresti si-a majorat capitalul social cu 370.000 de lei, la 770.000 de lei, si a devenit institutie financiara nebancara (IFN), schimbandu-si forma juridica din societate cu raspundere limitata in societate pe actiuni. Majorarea de capital a fost realizata prin incorporarea dividendelor si a rezervelor, altele decat cele legale, aferente profitului net realizat in 2005 si prin modificarea valorii nominale a partii sociale de la 400 de lei la 77 de lei. Cei doi asociati ai firmei au cooptat alti trei participanti la capitalul social prin vanzarea unor pachete de cate 0,1%, pentru a putea intruni cerintele constituirii unei societati pe actiuni privind numarul de actionari. Denumirea companiei a fost schimbata in Auto Credit Leasing IFN, iar punctele de lucru din Brasov, Craiova, Cluj-Napoca, Oradea si Constanta au fost radiate.
Societatea a incheiat anul trecut contracte de leasing in valoare de circa 660.000 de euro, vizand o crestere de aproximativ 20% pentru finele lui 2006, la 780.000 de euro. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.