Elevii lui Emil Sandoi vor disputa astazi, de la ora 21.20 (TV Sport), meciul decisiv cu Germania pentru calificarea la CE 2008.

Daca nationala de seniori si-a taiat din start o parte dintre sansele de calificare la CE din 2008, trico
Elevii lui Emil Sandoi vor disputa astazi, de la ora 21.20 (TV Sport), meciul decisiv cu Germania pentru calificarea la CE 2008.

Daca nationala de seniori si-a taiat din start o parte dintre sansele de calificare la CE din 2008, tricolorii mici au doua variante din trei pentru a ajunge la barajul de accedere la competitia similara rezervata fotbalistilor sub 21 de ani, care se va desfasura anul viitor in Olanda. Elevii lui Emil Sandoi vor disputa astazi, de la ora 21.20 (TV Sport), la Wihelmsharen, meciul decisiv pentru play-off, contra nationalei Germaniei. Keseru si compania au sansa de a cistiga grupa si in cazul unui meci nul in compania nemtilor, avind in vedere ca nationala Germaniei s-a impus, vineri, doar cu 3-2 in fata Irlandei de Nord, in conditiile in care tricolorii au dispus cu 3-0 de acelasi adversar. In aceste conditii, in cazul in care nu vor pierde in Germania, jucatorii romani le vor lua fata nemtilor la golaveraj. La baraj vor ajunge cistigatoarele celor paisprezece grupe a cite trei echipe, iar invingatoarele din urma dublei manse, programate pe 7/8 octombrie, respectiv 10/11 octombrie, vor participa la turneul final alaturi de tara gazda. Partida cu nemtii va fi insa extrem de dificila, fie si prin prisma statisticii nefavorabile. Din cele trei partide disputate de cele doua echipe, tricolorii n-au reusit sa se impuna niciodata, reusind doar doua egaluri.

Nemtii s-au impus in partida de debut, 1-0 la Bucuresti in 1998, in cadrul Campionatului European din Capitala, alte doua rezultate de egalitate consemnindu-se in meciuri oficiale. Rivali ai tricolorilor mari, bulgarii au reusit deja calificarea in faza eliminatorie a CE sub 21 de ani, dupa ce au trecut cu 2-1 de reprezentativa similara a Croatiei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.