Locuintele de lux din Londra au ajuns in prezent sa fie cele mai scumpe din lume, pe fondul inmultirii ofertelor de cumparare de la cetateni straini, precum si al mentinerii constante a ratelor dobanzilor. Dupa cum se arata intr-un material New York
Locuintele de lux din Londra au ajuns in prezent sa fie cele mai scumpe din lume, pe fondul inmultirii ofertelor de cumparare de la cetateni straini, precum si al mentinerii constante a ratelor dobanzilor. Dupa cum se arata intr-un material New York Times, valoarea proprietatilor de peste 1,5 milioane de lire sterline a crescut cu mai bine de 20% in ultimul an. Mai mult de jumatate dintre proprietatile cele mai scumpe din oras sunt detinute de cetateni straini. Cele mai valoroase tranzactii de pe piata londoneza de anul acesta, si anume vanzarea pentru 33 de milioane de lire sterline a unei case din Belgrave Square si a unei cladiri de birouri de pe Park Lane, s-au facut cu clienti din Orientul Mijlociu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.