Nasdaq, cea de-a doua Bursa de valori americana, ar putea face o oferta de preluare ostila a Bursei londoneze LSE. Compania americana detine deja 25% dintre activele LSE, si o oferta de preluare integrala a Bursei londoneze, in schimbul sumei de 4 mi
Nasdaq, cea de-a doua Bursa de valori americana, ar putea face o oferta de preluare ostila a Bursei londoneze LSE. Compania americana detine deja 25% dintre activele LSE, si o oferta de preluare integrala a Bursei londoneze, in schimbul sumei de 4 miliarde de lire sterline, i-a fost respinsa la inceputul acestui an. Insa in luna octombrie, odata cu expirarea termenului legal de sase luni pe care o companie trebuie sa il astepte pentru a repeta o oferta de preluare, cei de la Nasdaq si-ar putea anunta intentia de preluare ostila. Discutiile despre alianta Nasdaq-LSE vin pe fondul tot mai multor consolidari in mediul bursier, cea mai notabila tranzactie de acest fel din ultima vreme fiind alianta prognozata dintre NYSE si Euronext.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.