Rafinaria Vega a inregistrat in primele sase luni ale anului o pierdere de 8,97 milioane lei, in timp ce cifra de afaceri a ajuns la 157,1 milioane de lei, conform unui comunicat transmis pietei Rasdaq. Rafinaria este detinuta de compania Rompetrol B
Rafinaria Vega a inregistrat in primele sase luni ale anului o pierdere de 8,97 milioane lei, in timp ce cifra de afaceri a ajuns la 157,1 milioane de lei, conform unui comunicat transmis pietei Rasdaq. Rafinaria este detinuta de compania Rompetrol Bucuresti. In primul semestru al anului 2005 compania a inregistrat un profit de 14,87 milioane lei. Actionarii companiei Rompetrol Rafinare Constanta au decis in luna iunie sa prelungeasca durata facilitatii de credit acordata de HVB Bank Romania, Bank Austria Creditanstalt si Banca Comerciala Romana cu un an. Valoarea creditului este de 110 milioane de dolari si a fost obtinut pentru achizitionarea de titei, gaz metan si pacura. Potrivit amendamentului aprobat de actionari, facilitatea de credit se prelungeste cu o perioada de 12 luni de la data semnarii actului, transmite comunicatul companiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.