Echipa de handbal masculin HCM Constanta a invins sambata, pe teren propriu, cu 38-24 (18-10) pe Pallamano Conversano (Italia), in prima mansa a turului preliminar din Liga Campionilor. Pentru HCM au marcat Dragicevic (8 goluri), Toma (7), Timofte (6
Echipa de handbal masculin HCM Constanta a invins sambata, pe teren propriu, cu 38-24 (18-10) pe Pallamano Conversano (Italia), in prima mansa a turului preliminar din Liga Campionilor. Pentru HCM au marcat Dragicevic (8 goluri), Toma (7), Timofte (6), Milinovic, Smigic (cate 4), Saulescu, Muraru (cate 3), Giotoiu, Buricea si Dusko. Pallamano a punctat prin Hoffman (11 goluri), Civelli (5), Farar (3), Dimaggio, Marine (cate 2) si Panntasia. In minutul 20, Stavrositu, de la HCM, a suferit o entorsa si a parasit terenul. In Sala Sporturilor din Constanta au fost prezenti aproximativ 1200 de spectatori, printre care s-au numarat presedintele Agentiei Nationale pentru Sport, Florian Gheorghe, si vicepresedintele FR Handbal, Petru Paleu. Antrenorul lui HCM Constanta, Lucian Rasnita (foto dreapta), considera ca soarta calificarii nu este jucata, chiar daca echipa sa a invins la o diferenta de 14 goluri. "In retur, pe fondul unui joc bun, putem merge mai departe. Calificarea nu este jucata, trebuie sa mergem in Italia sa jucam de la 0-0, pentru ca in sport s-au vazut si minuni, dar sper sa nu se intample cu noi", a afirmat Rasnita. Meciul retur dintre HCM Constanta si Pallamano Conversano se va disputa la 9 septembrie, la ora 21,30, in Italia. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.