Cristian Chivu, capitanul reprezentativei Romaniei, considera faptul ca Bulgaria a reusit sa revina de la 0-2 la 2-2 o consecinta a lipsei de experienta a jucatorilor romani la acest nivel. Totusi, Chivu nu considera ca remiza din meciul cu Bulgaria
Cristian Chivu, capitanul reprezentativei Romaniei, considera faptul ca Bulgaria a reusit sa revina de la 0-2 la 2-2 o consecinta a lipsei de experienta a jucatorilor romani la acest nivel. Totusi, Chivu nu considera ca remiza din meciul cu Bulgaria reprezinta un debut "cu stangul" in campania de calificare la Euro 2008. "Pacat ca n-am stiut sa pastram acest rezultat, iar pe final am platit foarte scump lipsa noastra de incredere. Suntem o echipa muncitoare si trebuie sa punem osul la bataie timp de 90 de minute. Asta este soarta noastra, trebuie sa tremuram tot timpul", a comentat Chivu. La randul sau, Adrian Mutu a declarat ca simte ca pe o infrangere remiza din meciul cu Bulgaria. "Este greu, dar mergem inainte. Acest egal il simt ca pe o infrangere. Am avut doua minute de degringolada, iar din pacate acest lucru s-a intamplat la sfarsitul meciului. E un rezultat mai mult negativ decat pozitiv. Daca eram egalati intr-o repriza era altceva, dar asa este inadmisibil!", a spus Mutu, care spera ca Romania va reusi sa invinga Albania in urmatorul meci din grupa si ca va obtine puncte in confruntarile cu favorita grupei, Olanda. Laurentiu Rosu, autorul primului gol, a declarat ca, desi Romania a obtinut doar o remiza, trebuie sa se califice la turneul final din Elvetia si Austria deoarece este o echipa mai valoroasa. "Toti suntem suparati, avand in vedere ca am avut 2-0. In teren am simtit ca suntem peste ei ca valoare. Faultul din care au inscris primul gol a fost prea usor acordat, iar apoi un minut de neatentie ne-a costat meciul. Suntem mai buni decat ei si trebuie sa ne calificam", a spus Rosu.
Lupescu: "Este inadmisibil sa fii egalat dupa 2-0"
Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat ca este "inadmisibil" modul in care echipa Romaniei a fost egalata in meciul cu Bulgaria, dupa ce a condus pana in minutul 80 cu 2-0. "Este inadmisibil sa ai 2-0 in minutul 80 si sa fii egalat. Dupa 2-0 am fost deconcentrati, iar asta se pedepseste. Trebuie sa mergem in Albania si, neaparat, sa castigam", a afirmat Lupescu. "Am facut greseli si mai grav este ca le tot repetam. Parca mi-am adus aminte de greseala lui Prunea de la meciul cu Suedia, de la Mondialul american", a spus Miodrag Belodedici, directorul departamentului de copii, juniori si tineret al FRF. "Bulgarii au profitat de slabiciunea noastra. Pacat, pentru ca meritam sa castigam. Acum suntem obligati sa invingem in Albania", a declarat Emerich Jenei, fost selectioner. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.