Trei volume din colectiile ""Medicina traditionala"" si ""Practic"" ale Editurii Polirom Masaj traditional chinez Metoda de ameliorare si intretinere a sanatatii utilizata de aproape o treime din populatia planetei, masajul traditional chinez
Trei volume din colectiile
""Medicina traditionala"" si
""Practic"" ale Editurii Polirom

Masaj traditional chinez
Metoda de ameliorare si intretinere a sanatatii utilizata de aproape o treime din populatia planetei, masajul traditional chinez isi gaseste din ce in ce mai mult locul si printre practicile medicale occidentale. Acest tip de masaj reda mobilitatea, amelioreaza circulatia energiei si este o solutie eficienta atat in tratarea stresului, cat si in pregatirea sportivilor.
Automasajul si zooterapia
Terapiile alternative se dovedesc eficiente si sunt recomandate in tratarea multor afectiuni. Automasajul ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine, diminueaza depresiile si stresul. Hidroterapia foloseste apa ca agent terapeutic extern sau intern, in timp ce zooterapia are
la baza ideea ca animalele si pasarile exotice pot avea un rol activ in imbunatatirea sanatatii.
Rezolvarea conflictelor la serviciu
Aceasta carte are scopul de a va face viata mai usoara, descriind principalele tipuri de caractere pe care le-ati putea intalni la serviciu si oferindu-va, pentru fiecare dintre ele, sfaturi simple si eficiente privind modalitatea cea mai potrivita de a va comporta cu asemenea persoane, fie ca este vorba despre colegii, sefii sau clientii dumneavoastra.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.