Germania joaca primul sau meci de calificare dupa trei ani, iar Italia incepe o competitie oficiala in calitate de campioana mondiala.

In grupa G de calificare la Euro 2008 azi se mai disputa partidele Luxemburg - Olanda (ora 21.30)
Germania joaca primul sau meci de calificare dupa trei ani, iar Italia incepe o competitie oficiala in calitate de campioana mondiala.

In grupa G de calificare la Euro 2008 azi se mai disputa partidele Luxemburg - Olanda (ora 21.30) si Belarus - Albania (ora 19.00), Slovenia fiind reprezentativa care va sta in aceasta etapa de debut a preliminariilor Euro 2008. In total, 19 meciuri oficiale se disputa in aceasta seara in Europa, intre ele remarcindu-se jocurile Italia - Lituania, Georgia - Franta (gr. B) si Germania - Irlanda (gr. D). In grupa D se mai anunta o partida echilibrata, intre Cehia si Tara Galilor, insa oaspetii au trecut prin mari emotii inainte sa ajunga la Teplice. La o jumatate de ora dupa decolare, parbrizul de la cabina aeronavei s-a crapat, provocind vibratii si pierdere de viteza, ceea ce l-a obligat pe pilot sa decida aterizarea de urgenta pe pista aeroportului din Bournemouth. Potrivit transportatorului, incidentul ar fi fost provocat fie de uzura geamului, fie de o coliziune cu o pasare. Squadra Azzurra, cu Totti (foto) capitan, a ales sa joace la Napoli primul meci oficial dupa cucerirea titlului mondial si chiar daca Roberto Donadoni a debutat cu o infringere pe banca tehnica (0-2 cu Croatia), Italia nu are cum sa aiba probleme. Mult mai important si interesant se anunta meciul de miercuri, dintre Franta si Italia, revansa dupa finala CM. La Stuttgart, Germania va juca primul sau meci de calificare dupa 2003, organizarea turneului final scutind-o de acest cosmar.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.