Compania franceza producatoare de cosmetice a realizat un profit net semestrial de 1,087 de miliarde de euro si prognozeaza ca isi va suplimenta castigurile cu inca 10% pana la sfarsitul anului. Fata de primul semestru al anului trecut, profitul net
Compania franceza producatoare de cosmetice a realizat un profit net semestrial de 1,087 de miliarde de euro si prognozeaza ca isi va suplimenta castigurile cu inca 10% pana la sfarsitul anului. Fata de primul semestru al anului trecut, profitul net al companiei a crescut cu 21,9%, iar profitul operational a ajuns si el la 1,333 miliarde de euro, in crestere cu 19,6% fata de anul trecut. Directorul executiv de la L'Oreal, Jean-Paul Agon, a declarat ca rezultatele companiei il determina sa fie optimist ca cresterea valorii actiunii va fi si in 2006 de doua cifre, repetand performantele din 2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.