Societatea Mechel Campia Turzii (INSI) a inregistrat in primele sase luni ale anului o pierdere de 12,23 milioane de lei, fata de nivelul de 19 milioane raportat in primul semestru al acestui an. Cifra de afaceri este de 199,5 milioane lei, in creste
Societatea Mechel Campia Turzii (INSI) a inregistrat in primele sase luni ale anului o pierdere de 12,23 milioane de lei, fata de nivelul de 19 milioane raportat in primul semestru al acestui an. Cifra de afaceri este de 199,5 milioane lei, in crestere cu 6% fata de nivelul inregistrat in perioada similara a anului trecut, conform unui raport transmis pietei Rasdaq.
Activele totale si pasivele totale ale societatii au inregistrat o crestere fata de inceputul anului cu 36,04 milioane de lei, de la 212 milioane la 248 milioane.
Din totalul vanzarilor realizate, in primele sase luni ale anului, de 199,5 milioane lei, suma de 162,8 milioane lei reprezinta vanzarile pe piata interna, iar diferenta de 36,6 milioane lei s-a realizat din activitatea de export.
Actionarul majoritar Mechel International Holding AG din Elvetia detine 86,04% din capitalul social.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.